avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare sume aferente asigurarii facultative ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare sume aferente asigurarii facultative incheiate obligatoriu de catre banca la contractarea unui imprumut

1. sumele aferente asigurarii facultative incheiate obligatoriu de catre banca la contractarea unui imprumut pot fi recuperate la achitarea completa a imprumutului ?

2. unde ma pot interesa daca in contractul meu de credit exista ,,clauze abuzive''

va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:38, 19 Februarie 2014
Sumele aferente asigurarii nu se pot recupera.
Pentru cel de-al doilea punct mentionat de Dvs. cititi acest articol.

[ link extern ]

Si OUG 50/2010, aprobata si modificata prin Legea 288/2010.
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce trebuie sa anulez actul aditional cf oug 50/2010 liveomars liveomars Am un credit ipotecar din 2007.Anul trecut cand am primit actul aditional cf OUG 50/2010 nu l-am semnat deoarece mi s-au introdus si alte clauze abuzive in ... (vezi toată discuția)
Credite bancare - recuperare comision de risc si comision de administrare ROMANFLORIN ROMANFLORIN Am avut un credit de nevoi personale pe care inainte de al achita (anticipat) integral m-am gandit sa cer bancii unele drepturi/\\"concesii\\", precum ... (vezi toată discuția)
Incasari abuzive de banca simonna38 simonna38 Buna seara e ora 23,39 A m un contract de credit de consum din 18.03.2008 care atunci avea DA.=8,5% si DAE=13,74% In oct 2008 am primit alt grafic de ... (vezi toată discuția)