avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare intervenient fortat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare intervenient fortat

Buna ziua,

Am avut un accident in 2012 in care am vinovat. Cel pe care l-al lovit s-a repat masina pe casco cu regresie la ASTRA unde era RCA meu. Am primit o adresa prin care mi se solicita sa depun o intampinare de interveninet in forta pt ca asiguratorul CAsco nu s-a recuperat banid ela rca Astra. Din cate am vazut ba trebuie sa depun ba nu trebuie. Daca valoare de reparatie a masini care a fost declarata dauna totata, depaseste val despagubiri rca si din cate am vazut astra acorda 40% din valoare se poate sa indrepte impotriva mea sa recupereze diferenta si cheltuielile? E normal sa nu plateasca intreaga despagubire ? De ce mai e RCA?

Alte discuții în legătură

Casco teodor82 teodor82 In cazul in care detinatorul unui autovehicul cu care am fost implicat intr-un accident are asigurare CASCO, iar vina producerii accidentului imi apartine, ... (vezi toată discuția)
Intampinare? BogdanBlg BogdanBlg Buna ziua, in anul 2014 am avut un mic accident in care eu am fost de vina. Tipul in care m-am bagat avea masina pe firma ( avea casco ) noi am facut asigurare ... (vezi toată discuția)
Daune accident vasiii vasiii Buna ziua. Am avut la inceputul lunii decembrie un accident in cluj, in care am lovit 3 masini de taxi care stationau (nimeni nu a fost ranit). Din pacate, ... (vezi toată discuția)