avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Informatii cadastrale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Informatii cadastrale

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca si de unde pot obtine informatii despre un teren al unui proprietar, care imi ofera extras din cartea funciara din 2011. As vrea sa stiu daca se mai afla in posesia acestuia si daca este sau nu girat.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: hr , utilizator 13:14, 13 Februarie 2014
Nu girat ci ipotecat. Puteti cere un alt extras de Carte funciara actual. cartea Funcara este un registru public.
Multumesc!
Va rog sa-mi spuneti daca cererile de eliberare a unui extras se pot transmite prin posta sau numai direct la sediul Oficiului?
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2014
hr, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare teren litigiu Gusty29 Gusty29 Doresc sa achzitionez o parcela teren pt constructie casa. Actualul Proprietar este o persoana juridica ( SRL , care a mai construit case,duplexuri in zona ... (vezi toată discuția)
Achizitionare garsoniera..risc? ellena7 ellena7 Buna ziua, Doresc sa achizitionez o garsoniera in orasul \"A\" si imi este teama..deoarece vanzatorul, care are domiciliul in orasul \"B\" doreste sa ... (vezi toată discuția)
Cum sa evit o capcana la achizitionarea unui teren scandisk scandisk Buna ziua, Doresc sa cumpar un teren de 380m in zona mall Vitan, Am rugamintea sa-mi spuneti cum fac sa ferific daca totul este in regula la teren deoarece ... (vezi toată discuția)