avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Impozit cladire si teren primarie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Impozit cladire si teren primarie

Am cumparat cladirea si terenul dispensarului veterinar din comuna si am fost sa platesc la primarie impozitul pe cladire si teren .Aici mi sa spus ca voi fi impozitat ca persoana juridica desi eu l-am dobandit ca persoana fizica autorizata(medic veterinar)
Cum pot justifica ,ca nu sunt persoana juridica?
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2014
marian19968, utilizator

Alte discuții în legătură

Dispensar veterinar chindrisliviuion chindrisliviuion Buna ziua. Sunt proprietarul unui teren, mostenit de la tatal meu, pe care pe vremea lui ceausescu, prin anii 70 s-a construit dispensarul veterinar. Langa ... (vezi toată discuția)
Procentul de impozitare cladire+teren geims geims Buna ziua,sunt medic veterinar si am cumparat CMV compusa dintr-o cladire si teren fiind medic concesionar.Sunt persoana fizica autorizata si in actele ... (vezi toată discuția)
Chiriasii platesc impozitul pe cladire? AlinaLavinia AlinaLavinia Sotul meu lucreaza ca stomatolog intr-un Dispensar de provincie impreuna cu alti 2 medici de familie. Primarul Comunei a trimis vorba ca un angajat al Curtii ... (vezi toată discuția)