avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta judecatoreasca +Schimbare titlu de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta judecatoreasca +Schimbare titlu de proprietate

Buna ziua!

Am o sentinta judecatoreasca in care este mentionat Titlul de propietate X si acel titlu s-a pierdut . am scos un alt duplicat titlu de propietate si acela are alt numar de inregistrare, am inteles ca trebuie sa fac o cerere la tribunal pt a schimba in decizia judecatoreasca numarul titlului vechi cu noul numar din duplicat.

Rog pe cineva sa imi zica daca am inteles eu bine......si e corect ce am zis ? si daca e asa sa ma ajute cu un exemplar de cere.

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate gresit pierdut dtztz dtztz Buna ziua. Sunt in situatia in care am pierdut titlul de propietate pt un teren arabil (vita de vie). L-am ratacit pt ca nu l-am folosit ani de zile pt ca a ... (vezi toată discuția)
Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)
Recurs dana3329 dana3329 Buna seara. As dori sa stiu daca pot face recurs intr-un divort la care am facut deja apel care mi-a fost respins? Si as dori sa imi explice si mie cineva ... (vezi toată discuția)