avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Hotarare de consiliu local sector 3 amplasare reclame
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Hotarare de consiliu local sector 3 amplasare reclame

stie cineva daca exista una sau mai multe hotarîri ale consiliului local al sectorului 3 ( ce numar si din ce data ) privitoare la amplasarea reclamelor pe spatiul public si privat . Am intrat pe site-ul primariei unde sint hotarîrile dar nu au titlu si sint sute ! multumesc

Alte discuții în legătură

taxa pentru afiºaj în scop de reclamã ºi publicitate-incalcarea dreptului de proprietate razvan79vl razvan79vl Buna ziua! M-am hotarat sa gasesc o modalitate de a desfiinta aceasta taxa abuziva creeata de monstrul numit CODUL FISCAL si am nevoie de ajutorul tuturor! ... (vezi toată discuția)
Reglementari legale cu privire la publicitate prin afisare de banere janapress janapress buna ziua vreau sa deschid o intreprindere familiala in mediu rural activitatea - comertul cu amanuntul. dupa cum se spune publicitatea este sufletul ... (vezi toată discuția)
Taxe publicitate romanul1 romanul1 buna ziua As dori sa stiu si eu ce taxe, tva, etc se aplica pentru publicitatea indoor si outdoor, eventual o sursa de informare sigura. Va Multumesc (vezi toată discuția)