avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Perfectionare profesionala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Perfectionare profesionala

Va rog sa-mi comunicati daca pentru un functionare public (consilier - studii superioare de lunga durata) absolvirea unei a doua facultati (Ex. Facultatea de Administratie Publica) reprezinta perfectionare profesionala.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 03:51, 18 Aprilie 2009
Potrivit Legii nr. 188/1999 modificata, numai studiile de masterat sunt considerate forma de perfectionare profesionala, nu si studiile de licenta sau de doctorat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Perfectionare profesionala blackjack blackjack Absolvirea celei de-a doua facultati (Facultate de Administratie - la Stat) reprezinta perfectionare profesionala pentru un functionar public? (vezi toată discuția)
Promovare GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN SUNT FUNCTIONAR PUBLIC SI SUNT INCADRATA PE POST CU STUDII MEDII. ANUL TRECUT AM TERMINAT MASTERUL IN DREPT, SI DESI INSTITUTIA SI COMPARTIMENTUL LA CARE ... (vezi toată discuția)