avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Perfectionare profesionala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Perfectionare profesionala

Absolvirea celei de-a doua facultati (Facultate de Administratie - la Stat) reprezinta perfectionare profesionala pentru un functionar public?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mitroi , Manager de securitate 13:30, 11 August 2009
Nu, absolvirea unei facultati nu poate reprezenta o forma de perfectionare profesionala, chiar daca este vorba despre Facultatea de Administratie.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Absolvirea Facultatii de Administratie nu reprezinta oerfectionare profesionala, dar un curs de cateva luni poate reprezenta perfectionare profesionala pentru un functionar public?
Care ar fi explicatia? Daca o exista!
Subiect: Perfectionare profesionala
Absolvirea celei de-a doua facultati (Facultate de Administratie - la Stat) reprezinta perfectionare profesionala pentru un functionar public?

Care este prima facultate pe care ati facut-o? In ce domeniu? Daca sunteti functionar public la ITM (un exemplu) si ati facut Facultatea de Administratie), eu stiu ca pentru a fi la corpul de control trebuie sa ai Facultatea de Drept, asta dupa organigrama.
O facultate nu, nu este o forma de perfectionare profesionala.

AngiF

Prima Facultate - Medicina Veterinara.
Sunt consilier asistent la ANSVSA.

In Organigrama, pe postul D-voastra, ce studii se cer?
AngiF
Ultima modificare: Luni, 10 August 2009
Eugenia Angelica Fortuna, Consultant resurse umane
Prima Facultate - Medicina Veterinara.
Sunt consilier asistent la ANSVSA.
Studii superioare de Medicina Veterinara.

Alte discuții în legătură

Perfectionare profesionala blackjack blackjack Va rog sa-mi comunicati daca pentru un functionare public (consilier - studii superioare de lunga durata) absolvirea unei a doua facultati (Ex. Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Promovare GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN SUNT FUNCTIONAR PUBLIC SI SUNT INCADRATA PE POST CU STUDII MEDII. ANUL TRECUT AM TERMINAT MASTERUL IN DREPT, SI DESI INSTITUTIA SI COMPARTIMENTUL LA CARE ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public rosemary rosemary Buna ziua Sunt angajata in administratie publica din 2007, in functia de referent gradul III (casier) pe studii medii, si anul acesta am absolvit Facultatea ... (vezi toată discuția)