avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile

buna ziua, am 30 ani, si doresc sa accesez fonduri europen pentru a face solarii de culturi agricole. dar sunt fideiusor intr-un contract de credit. este un impediment ?
Cel mai recent răspuns: ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 14:50, 18 Februarie 2014
Stiti cu siguranta ce conditii vi se impun ca si fideiusor. Pentru dvs nu este o problema decat in cazul in care veti fi executat in calitate de fideiusor. Daca aceasta nu se intampla, nu aveti absolut nici o problema, parerea mea
Buna Ziua.
In primul rand daca sunteti fedeiusor si garantati cu un teren sau ceva, acel obiect nu poate sa faca parte din contractul de finantare europeana. Obiectul de finantare trebuie sa fie liber de orice sarcina.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri agricultura OleseaT OleseaT Buna ziua, Poate sa-mi spuna cineva unde ar trebui sa ma adresez pentru a accesa fonduri europene (pentru agricultura)? Care ar fi primul pas? (vezi toată discuția)
Societate turism IancuMario IancuMario Bună seara, Încep prin a spune ca sunt absolut nou în acest domeniu cu experiență 0. Dețin un teren de aproximativ 500 de metri pătrați în Eforie ... (vezi toată discuția)
Finantari prin programul jeremie IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, are cineva mai multe detalii privind obtinerea de credite prin programul JEREMIE? Multumesc (vezi toată discuția)