avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... animale pisici
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

animale pisici

am un prieten care a ingrijit o batrana si aceasta crestea pisici in urma decesului acesteia el a luat legatura cu o alta batrana care face parte dintr un ong de crestere animale spunandui ca o sa duca pisicile la biobaza smeura iar aceasta a spus ca nu o sa i le primeasca si ca vine ea sa le ia ,a venit le a luat si acum l a dat in judecata pentru abandon este corect ce a facut si daca el are castig in proces va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:24, 13 Februarie 2014
Este hazardat a emite raspuns concret,avand in vedere lipsa de informatii relevante
Este greu de apreciat abandonul patrupedelor de catre cel care a ingrijit batrana,avand in vedere ca acesta nu detine calitatea de proprietar asupra animalelor
Reclamanta urmeaza in instanta sa isi sustina si sa probeze temeinic acuzele aduse prietenului dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de adoptie animale de companie veronik veronik Buna ziua, As vrea sa donez 2 pisici, insa pt ca nu cunosc doritorii, mi-ar fi de folos un contract de adoptie prin care noii stapani sa fie ... (vezi toată discuția)
Protectia copilului danyela2003 danyela2003 Buna ziua Am un nepot in varsta de 14 ani care sta cu tatal,in urma divortului el hotarand sa creasca baiatul iar sotia fata.Azi l-a dat afara din casa si i-a ... (vezi toată discuția)
Animal de companie in bloc MIV MIV Detin un animal de companie, mai precis un caine, m-am mutat de curand intru-un apartament, et 1 , dar nu pot obisnui cainele cu lesa. Am probleme cu ... (vezi toată discuția)