avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Disparitie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Disparitie

Buna am si eu nevoie de ajutor nu stiu ce sa fac. Sora mea este in austria dar de aproape o saptamana nu reusesc sa dau de ea *(de obicei vb pe internet sau prin mesaje pe telefon 1 data la 2 3 zile _) dar acum e aproape deja o saptamana de cand nu reusesc sa dau de ea am sunat o i am intrat pe contul de facebook dar nimic . din cate mi a zis o cunostinta cica prietenul surorii mele ar fi fost arestat nu stiu ce sa fac am incercat sa sun in austria la politie dar nu merge din ro. ajutati ma nu stiu ce sa fac unde sa merg sa mai astept ? va rog astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:53, 15 Februarie 2014
Nu cunoasteti nici un prieten in localitatea de domiciliu a sorei dv ?
Avand in vedere precizarile referitoare la arestarea prietenul sorei dv,exista posibilitatea ca temerile dv sa nu fie intemeiate,sora dv desfasurand demersuri pentru clarificarea situatiei prietenului sau
Daca nu ati gasit-o deja, va puteti adresa ambasadei Romaniei in Austria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana arestata in austria marinel1973 marinel1973 In data de 27.07.2014 sora sotiei a fost arestata in Austria. Nu am stiut nimic despre acest lucru, aceasta spunand cu o saptamana inaintea acestei date ca ... (vezi toată discuția)
Prevenire violenta in familie proces_ro proces_ro Sora mea traieste cu un barbat de 8 ani, avand relatii asemanatoare acelor dintre soti, dar nu sunt casatoriti legal. Chiria pentru apartamentul inchiriat au ... (vezi toată discuția)
Apeluri+mesaje repetate=hartuire? Cosmincom Cosmincom Buna ziua. Am cunoscut pe facebook o persoana dintr-o alta localitate, cu care am inceput sa povestim online si la tel. Dupa 3 saptamani a zis ca nu doreste o ... (vezi toată discuția)