avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa mi fac PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa mi fac PFA

Buna seara! am o datorie catre cosmote ...care m au pasat la o firma de recuperare, sunt terorizata ,amenintata :hammer: - Intrebarea mea este: pot sa mi deschid un PFA fara ca acesti indivizi sa mi afecteze afacerea? daca se ajunge in instanta i mi pot pune sechestru pe afacere? multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:15, 16 Februarie 2014
Da, va puteti infiinta un PFA , in aceste conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl si punct de lucru Amaliaenescu Amaliaenescu Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate deschide un srl in Cluj, dar sa functioneze in Botosani. Mentionez ca lucrez in Cluj momentan dar vreau sa ma mut in ... (vezi toată discuția)
Credit fara ipoteca cu imposibilitate de plata kittysor kittysor Buna ziua, Parintii mei au facut un credit fara ipoteca pentru o suma de 15.000 E. Intre timp lucrurile s-am schimbat (crestera E, micsorare ... (vezi toată discuția)
Top factoring ANTONIO-giorgio ANTONIO-giorgio am incheiat un contract cu firma cosmote in2006 si care a expirat in 2008.saptamana trecuta am primit o somatie de la top factoring ca as figura la cosmote cu ... (vezi toată discuția)