avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... top factoring
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

top factoring

am incheiat un contract cu firma cosmote in2006 si care a expirat in 2008.saptamana trecuta am primit o somatie de la top factoring ca as figura la cosmote cu datorii.tip de ani de zile nu am pri mit nimic in acest sens. ei spun ca au mai trimis somatii dar eu nu le-am primit.orice sfat m ar ajuta sa stiu ce sa fac .multumesc
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 14:43, 1 Septembrie 2015
Buna ziua,

creanta dvs, daca a existat vreodata acum este prescrisa. Asta inseamna ca ei nu va mai pot da in judecata si nici nu va pot executa silit. Prin urmare, pur si simplu ignorati acesti recuperatori. Atentie la discutiile cu ei - inclusiv o recunoastere verbala a vechii datorii va poate afecta negativ - nu le raspundetio la notificari iar dupa ce se prezinta la telefon pur si simplu inchideti. Ar fi bine sa verificati daca de la data scadentei ultimei datorii si pana la notificarea primita au trecut 3 ani. Daca da, atunci ati scapat de aceasta creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit persoana decedata la mostenitor marius_vlad marius_vlad Buna ziua, Am urmatoarea problema si as aprecia sfatul dvs : In urma cu o zi am primit o notificare de la compania TOP FACTORING cu privire la un debit ... (vezi toată discuția)
Somatie firma de recuperari creante onuflorin23 onuflorin23 Buna ziua.Astazi am primit o somatie de la la o societate civila de executori judecatoresti Ionescu,Serbanescu si Petricaru prin care imi cere sa platesc 4652 ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii nu-mi dau pace carmen silva carmen silva buna ziua, problema mea este urmatoarea: parintii mei au decedat in martie2005. In anul 2006 am vandut imobilul unde au locuit, iar eu am parasit orasul ... (vezi toată discuția)