Buna seara.Soacra mea intampina probleme la plata impozitului pt casa si ma explic:socrul meu a murit in urma cu 30 de ani,dumneaei nu a reusit sa faca succesiunea deoarece nu a dispus de banii necesari .La plata impozitului pentru dumneaei nu sunt probleme dar in ceea ce priveste socrul (decedat) sunt destul de mari si chiar de neinteles.....nu gasesc o logica, nu reusesc sa imi explic asa ceva. Deci a prezentat ca in toti ceilalti ani certificatul de caatorie si certificatul de deces al sotului,dari s-a cerut si codul numeric personal al sotului (decedat de 30 de ani).Pe vremea cand a murit , nu se trecea in buletin codul numeric personal si chiar daca, buletinul a fost retinut dupa moarte....asa se proceda si ti se elibera certificatul de deces care nici el nu avea de unde sa aiba un cod personal......puteti sa ma indrumati cum sa procedez,de unde sa incep sau cum sa fac sa rezolv? o explicatie ar fi sa faca succesiunea , dar inca nu e posibil....mai exista si alta cale? Va multumesc anticipat si astept raspuns
Codul numeric personal sau CNP este codul unic al fiecarei persoane nascute in Romania,
reprezinta element de identificare obligatoriu in actele de identitate, de stare civila si in alte acte personale printr-un decret prezidential semnat la 02.03.1978 de presedintele in functie la acea data
Pentru solutionare contactati serviciul stare civila de la ultimul domiciliu al socrului dv
Succesiune
cristinabucuresti
As dori sa stiu cum se face succesiunea in urmatorul caz. Tatal sotului meu a decedat. Au ramas ca mostenitori mama si doi frati ( sotul meu si inca un frate). ... (vezi toată discuția)