avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli cu dobanzile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli cu dobanzile

buna ziua , va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns am ch cu dobanzile la un srl pe tot anul 2013 in val de 86750 ron provenind din credite bancare , intrebarea mea este daca toata suma este deductibila tb cumva calculat gr de indatorare va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:17, 14 Februarie 2014
Buna dimineata,
Problema este tratata in amanunt In Codul Fiscal ,art. 23 "Cheltuieli cu dobânzile şi diferenţe de curs valutar"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli cu dobanzile reportate Geo_2008 Geo_2008 buna ziua am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat . in 2010,2011,2012 am avut dobanzi si dif de curs valutar nedeductibile ,de reportat . in 2011 si 2012 ... (vezi toată discuția)
Grad indatorare ilsssa ilsssa Asociatul unic crediteaza firma in25.07.2007 , in baza unui ctr. de creditare pe un an, fara dobanda, cu suma de ex.4000 eur La 31.12.2007 nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Diferenta curs de la reevaluare leasing vioviod vioviod Diferenta de la Reevaluarea de la sfarsit de luna a soldurilor in valuta ( leasing, banca) este deductibila ? (vezi toată discuția)