avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LucruI in strainatate, recuperare drepturi banesti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LucruI in strainatate, recuperare drepturi banesti

buna ziua.am niste nelamuriri...sotul meu a lucrat in belgia pe firma de romania si are limoza cum a lucrat acolo si cardu de pontaj,am cautat firma pe net si exista,dar problema este ca el anu trecut in octombrie a venit acasa cu 500de euro si mai trebuita sa primeasca 2400euro din care ia bagat in decembrie 1800,problema esre ca azi la suna ca o zis ca pana in 10 febuarie are toti bani si azi cand a vb la telefon o zis sa nu tot il ameninte cu avocat ca atunci iti ia el avocat si noi unu si ne vedem in tribunal,intrebarea este daca il dam acuma in judecata rezolvam ceva?(sa ne dea bani)putem sa si pierdem?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 3 Martie 2014
Notificarea se poate trimite si fara avocat sau prin intermediul unui executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului si diurnei pellyx31 pellyx31 Buna ziua, sunt angajat la o firma din strainatate ca sofer de camion si nu mi-am primit salariul si diurna pe lunile februarie si martie.Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu vrea sa se achite de datoriile financiare StefanNicolae StefanNicolae am nevoie de un sfat util,anul acesta ,mai precis in data de 15-01-2014,am primit de la firma la care lucram actele de desfacere a contractului de munca si ... (vezi toată discuția)
Stat de plata elenaanghel2005 elenaanghel2005 buna ziua ma numesc elena si sunt angajata la o societate care ma obligat sa intru in concediu de odihna si salariu pe luna octombrie nu l-am ... (vezi toată discuția)