avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Factura proforma PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Factura proforma PFA

Buna ziua, Am PFA- norma de venit, partida simpla, confectionare si comercializare bijuterii handmade. Trebuie sa las pentru vanzare, intr-un loc, cateva bijuterii si persoana respectiva mi-a cerut o factura proforma. Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza.
Las produsele cu proforma si cand incasez banii fac bon fiscal?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: poAdina , utilizator 14:23, 15 Februarie 2014
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere facturi rodia rodia O societate care practica comert cu ridicata procedeaza in felul urmator in ceea ce priveste numerotarea facturilor: -emite facturi pe calculator(pana acum a ... (vezi toată discuția)
Pentru o firma comerciala: se poate trimite doar copia bonului fiscal pe e-mail? mitza67 mitza67 Sunt student si vreau sa incep o afacere. Am creat un s.r.l. si, pentru ca stau in chirie in Bucuresti, nu pot inregistra casa de marcat pe domiciliul actual, ... (vezi toată discuția)
Inventariere facturi si chitante - sfarsit de an hordymulberry hordymulberry Buna ziua si la multi ani ! Am terminat primul an ca II la norma de venit. In anul trecut am avut 3 chitantiere si 3 facturiere completate. ... (vezi toată discuția)