avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Autorizatie pentru amenajare interioara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Autorizatie pentru amenajare interioara

Buna ziua, stie cineva daca este nevoie de autorizatie pentru a mari o fereastra? Adica in loc de fereastra clasica doresc sa duc pina jos golul in asa fel sa pot pune usi fereastra..specific: zidul este din BCA

Cel mai recent răspuns: laura-bica , utilizator 17:05, 14 Februarie 2014
Legea 230/2007 Art. 11. - (1) Proprietarul poate aduce imbunatatiri sau modificari proprietatii sale individuale, cu respectarea prevederilor legale referitoare la autorizarea de catre autoritatea publica locala a modificarilor constructive, fara a pune in pericol integritatea structurala a cladirii sau a altor proprietati individuale.

Da va trebuie autorizatie pentru orice modificare facuta, chiar daca peretele este din BCA.
Avand in vedere ca modificarea pe care intentionati sa o realizati intereseaza structura de rezistenta a imobilului,respectiv parapetul suport pe care urmeaza sa fie aplicata fereastra de termopan,aveti nevoie de proiect,autorrizatie de demolare,autorizatizatie de constructie si certificat de urbanism
peretele respectiv nu rezulta de rezistenta, cel putin asa se vede pe schitele aprt...toate ferestrele dau in balcon..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare spatiu balcon in sufragerie. baubau1988 baubau1988 Buna ziua, Sunt curios daca doresc sa pentru renuntarea la usa si ferestrele de acces balcon am nevoie de Autorizatie de constructie. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Desfiintare usa in apartament sorinebi sorinebi Buan ziua, doresc sa reamenajez un apartament si nu am reusit sa aflu daca desfintarea unei usi ( de la sufragerie) si tocul ei ma obliga sa am autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Inlocuire perete ContSters392093 ContSters392093 Garsoniera ( ultimul etaj) are un perete ( 2mX2m) din sticla groasa montat intr-o rama tip termopan. Nu este etans. Daca bate vantul mai tare se curbeaza spre ... (vezi toată discuția)