avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vacanþa instanþelor din judeþul Ilfov
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vacanþa instanþelor din judeþul Ilfov

Buna ziua.
Va rog un raspuns: cand incepe si cand se finalizeaza vacanta de vara la tribunalul (sau unde mai excat are loc procesul de divort) judetului Ilfov? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:04, 14 Februarie 2014
Pentru toate instanţele din ţară vacanţa judecătorească începe în 1 iulie şi se încheie în 31 august a fiecărui an calendaristic. Judecătoria Buftea şi judecătoria Cornetu nu au cum să aibă vacanţă în alte perioade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru judiciar mioara54 mioara54 Buna seara,daca am platit la un partaj judiciar a unui apartament ,un timbru judiciar de 5.000lei,la prima instanta cea de fond,in cazul cand voi face apel ... (vezi toată discuția)
Incepe activitatea la tribunalul ilfov Roland Mindrila Roland Mindrila Tribunalul Ilfov, cu sediul in orasul Buftea, judetul Ilfov si-a inceput activitatea pe 1 noiembrie 2011. Tribunalul cu adresa in Str. Stirbei Voda nr. 24, ... (vezi toată discuția)
Nu stiu unde sa depun o contestatie in situatia mea headhunter88 headhunter88 Buna seara,eu am domiciliul in bucurestisl si Acum o saptamana in afara bucurestiului (in ilfov) am fost surprins cu o persoana in automobilul propriu de ... (vezi toată discuția)