avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Daca mama a decedat in urma cu 3 ani in Israel, si era proprietara unui imobil in Bucuresti, mostenitori fiind cei doi copii. S-a facut succesiune in Israel, s-a stabilit ca exista doi mostenitori de drept. Am dori sa stim ce spune legea in acest caz, care sunt etapale pe care trebuie sa le urmam si daca platim din nou taxele de succesiune in Romania. Multumesc
Cel mai recent răspuns: rendec , utilizator 15:25, 14 Februarie 2014
va prezentati la un notar in Bucuresti si intrebati ce pasi trebuie sa urmati si care sunt taxele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare teren plimbaret plimbaret Buna ziua! Pentru a se face act de vanzare - cumparare al unui teren trebuie facuta taxa de succesiune intre mostenitori (terenul este din partea tatalui care ... (vezi toată discuția)
Succesiune da sau nu andutza_04 andutza_04 Sotia supravietuitoare poate vinde un imobil daca nu a facut succesiunea? Termenul de la decesul sotului fiind mai mare 6 luni,iar cei 2 copii ai ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! am o întrebare va rog frumos pt răspuns ! mama ... Niko Niky Niko Niky Bună seara ! Am o întrebare va rog frumos pt răspuns ! Mama mea a dezbătut succesiunea în 2005 imediat după decesul părinților ei dar nu a achitat suma ... (vezi toată discuția)