avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionarii care lucreaza cu contract de munca achita ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionarii care lucreaza cu contract de munca achita CAS?

Buna ziua.
Am citit astazi ca pensionarii care lucreaza cu contract individual de munca nu trebuie sa achite CAS sau nu am inteles eu bine.
Sunt pensionar militar si am varsta de 48 ani.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:19, 14 Februarie 2014
Pentru pensionarii care lucreaza in baza unui contract individual de munca se calculeaza si retine contributia pentru pensie si sanatate (nu se calculeaza si nu se retine contributia pentru somaj).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare contributie la bugetul de asigurari ptr somaj maria petrache maria petrache Cum si de unde poate fi recuperata suma retinuta la bugetul asig ptr somaj, in conditiile in care in perioada 2003-2010 aveam calitatea de pensionar, dar am ... (vezi toată discuția)
Se poate continua sa lucrezi daca se iese la pensie? Tuca Anamaria Tuca Anamaria Buna ziua. Tatal meu, in varsta de 59 de ani si 6 luni, a iesit la pensie de drept, la grupa, dar vrea sa continue sa lucreze. Poate sa o faca in continuare ... (vezi toată discuția)
Obligatii pensionar peste limita Avadrian Avadrian Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati intr-o dilema: Pentru un pensionar peste limita de varsta, care lucreaza cu conventie civila, care sunt ... (vezi toată discuția)