avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pierdere ca urmare a plecarii chiriasului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pierdere ca urmare a plecarii chiriasului

Pe scurt situatia noastra este urmatoarea:

2011 a plecat un chirias cu 6 luni inainte de expirarea contractului de inchiriere: -avem o intelegere de mana cu el semnata.

2012 ne a plecat un chirias tot cu 6 luni inainte de exprirarea contractului, in 2 sapt am avut alt chirias si nu am anuntat adm. fiscala de plecarea primului chirias. Avem un anunt oficial ca va pleca.

Am platit din greseala timp de 6 luni impozit 3 luni 2012 si 3 luni in 2013 ca si cum am avea apartamentul inchiriat la 2 persoane.

Cum mai putem sa recuperam banii dati la adm. fiscala?

Multumesc

P.S acum stim ce avem de facut cand vor pleca inainte de termen chiriasii.
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2014
Dannna2002, utilizator

Alte discuții în legătură

Contractul de inchiriere si aplicarea noului cod flory1 flory1 buna seara, va rog sa mi spuneti cum se pot recupera bani investiti in amenajarea unui apartamnet inchiriat de la un proprietar care refuza acest lucru, ... (vezi toată discuția)
Chirias care a plecat - inchidere contract unilateral? crobert crobert Buna ziua, Chiriasul nostru (firma) a \'disparut\' dupa neplata la 1..2 luni de chirie. Nu a platit nici asociatia si nici ultima factura de electrica. ... (vezi toată discuția)
"prelungire tacita" contract de inchiriere adrian_m adrian_m Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament pe care l-am inchiriat unei societati comerciale pentru utilizare ca apartament de serviciu. Si eu, si ... (vezi toată discuția)