avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua

am un concediu medical de la oncolog de 25 zile si in acest timp am fost la munca si la sfirsitul co urmeaza sa fac o serie de analize . Este in favoarea mea sau in defavoarea mea sa depun concediu la firma ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:39, 14 Februarie 2014
Daca nu veti avea concediu medical in continuare, mai bine sa nu mai depuneti certificatul.
Dar daca veti primi in continuare alt certificat medical, veti avea probleme cu plata, deoarece la calculul indemnizatiilor pentru concedii medicale in continuare se pastreaza media zilnica calculata la primul certificat initial, care nu va exista daca nu-l depuneti.
Ati anuntat angajatorul ca aveti concediu medical?
1. Eu nu inteleg de ce v-ati mai prezentat la lucru daca aveati concediu medical.

2. Certificatul medical a fost emis pentru ca aveati o incapacitate de munca si nu puteati lucra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical marinanicolae marinanicolae Buna ziua, Sunt salariata in invatamant ca personal didactic auxiliar cu o vechime de 32 de ani sunt din Bucuresti iar din luna august sunt in CO petru TBC. ... (vezi toată discuția)
Completare concediu medical cod 08 - sarcina si lauzie andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu modul de completare al unui concediu medical cu codul 08, nu sunt sigura daca il completez corect 1.Baza de calcul a ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical elena-ramona elena-ramona Un salariat are in luna Octombrie concediu medical in continuare in perioada 01.10-14.10.2014, pentru care pastrez aceeasi baza de calcul a mediei zilnice, dar ... (vezi toată discuția)