avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Acte la PFA norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Acte la PFA norma de venit

sunt pfa la norma de venit neplatitor tva as dori sa intreb pe langa Registrul-jurnal de incasari si plati ce alte documente mai trebuie sa completez.
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 06:28, 16 Februarie 2014
Pe langa RJIP trebuie sa mai achizitionati si Registrul Inventar si Registrul Unic de Control. Registrul Inventar, la fel ca si RJIP, se numeroteaza si se duc la finante spre inregistrare si avizare. RUC se achizitioneaza direct de la finante si nu trebuie numerotat si inregistrat. Dvs va trebui sa completati doar in RJIP si RI. RUC se utilizeaza numai la controalele pe care le veti avea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce obligatii ii revin titularului de pfa? hdm hdm - Dupa inregistrarea la Registrul Comertului a unui P.F.A., ce obligatii mai revin titularului? (vezi toată discuția)
Sfat in legatura cu pfa sensoaltec sensoaltec buna, am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. ... (vezi toată discuția)
Ruc - pfa kosminus kosminus sa va explic in cateva cuvinte : Am depus cere de radiere pfa, la orc, si acum trebuie sa merg la finante , cu toata documentatia. Mi-au si trimis ... (vezi toată discuția)