avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lntervenienta in interes propriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lntervenienta in interes propriu

Buna seara . Sotul meu este in proces de partaj judiciar cu niste rude . Au cota parte 1/3 . Sotul a cumpoarat de la un var iar cealata part apartie unei persoan staraine de familie . Sotul adeschis partajul . La termenul trecut piritii au cerut ca eu sa fiu chemata ca si '' intervenienta in interes propriu " deoarece am fost casatorita la data la care sotul a cumparat de la varul lui . Nu avem avocat . Intrebarea este ce dorwsc piritii de la mine ? Ce legatura am eu ? Ma pot pune sa platesc taxa de timbru ? Va rog frumos daca putetio sa-mi raspundeti .
Cel mai recent răspuns: carmen4628 , utilizator 20:55, 14 Februarie 2014
Cererea de interventie in interes propriu (adica in interesul Dvs personal), o puteti formula Dvs daca doriti sau daca aveti vreun interes- pretindeti ceva. In rest paratii nu pot formula decat cerere de interventie fortata prin care sa va atraga in proces.
IN CITATIA PE CARE AM PRIMIT-O SCRIE " dispune introducerea a numitei .....in calitate de intervenient in interes propriu " - Eu nu am cerut inteventia . Au cerut sa ma introduca piritii . In aceasta situatie ce fac ? Ma vor pune la plata taxei de timbru ? Pentru ce au cerit introducerea mea in cauza ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi ale intervenientului in nume propriu rechi1958 rechi1958 Ca si sotie a reclamantului care a chemat in instanta in vederea iesirii din indiviziune , eu ca si intervenoent in nume propriu am voie sa cer instantei o ... (vezi toată discuția)
Intervenientul în interesul pârâtului trebuie sã timbreze? leusan leusan Exista urm situatie. Un intervenient accesoriu in favoarea paratului este obligat de instanta la plata taxei de timbru egala cu a reclamantului,desi ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui tert introdus fortat intr-un proces teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.In urma cu doi ani sotul meu a deschis un proces de partaj bunuri comune cu fosta sotie.In mijlocul procesului fosta ... (vezi toată discuția)