Buna seara . Sotul meu este in proces de partaj judiciar cu niste rude . Au cota parte 1/3 . Sotul a cumpoarat de la un var iar cealata part apartie unei persoan staraine de familie . Sotul adeschis partajul . La termenul trecut piritii au cerut ca eu sa fiu chemata ca si '' intervenienta in interes propriu " deoarece am fost casatorita la data la care sotul a cumparat de la varul lui . Nu avem avocat . Intrebarea este ce dorwsc piritii de la mine ? Ce legatura am eu ? Ma pot pune sa platesc taxa de timbru ? Va rog frumos daca putetio sa-mi raspundeti .
Cererea de interventie in interes propriu (adica in interesul Dvs personal), o puteti formula Dvs daca doriti sau daca aveti vreun interes- pretindeti ceva. In rest paratii nu pot formula decat cerere de interventie fortata prin care sa va atraga in proces.
IN CITATIA PE CARE AM PRIMIT-O SCRIE " dispune introducerea a numitei .....in calitate de intervenient in interes propriu " - Eu nu am cerut inteventia . Au cerut sa ma introduca piritii . In aceasta situatie ce fac ? Ma vor pune la plata taxei de timbru ? Pentru ce au cerit introducerea mea in cauza ?