avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat de familie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat de familie

As vrea sa am un "avocat de familie" asa cum am un medic; cum trebuie sa aleg pentru a acoperi diferite situatii ?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:32, 14 Februarie 2014
Interesanta intrebare......
Alegeti un av.recomandat de familie,prieteni etc,specializat in dreptul fam,drept civil,dr muncii pentru a apela la cineva specializat in probleme de care eventual va puteti lovi.
Medicul e platit de stat.
Cu avocatul puteti face contract si sa platiti lunar o suma de bani.
Depinde si cat de des il veti solicita.
Se poate aduna o suma de bani in timp si in caz de proces sa aveti acoperire.
Depinde insa si de proces sau de la proces la proces conteaza si cat ati platit.
Important este sa va cautati un avocat bun.
Cred ca trebuie sa alegeti acel avocat, si sa conveniti cu el modalitatea de colaborare... in acest caz nu-l mai impune legea nationala, se aplica doar codurile in functiune:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat ploiesti specializat pe dreptul famuliei buzeadrian buzeadrian Buna ziua. As dori sa imi recomandati cativa avocati competenti in Ploiesti sau imprejurimi specializati in Dreptul Familiei. Rugamintea ar fi ca persoanele ... (vezi toată discuția)
Buna seara, chiar nu gasesc un avocat specializat in legislatia ... George  Stoica George Stoica Buna seara, chiar nu gasesc un avocat specializat in legislatia muncii sa ma reprezinte in proces cu h. essers genk? (vezi toată discuția)