avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... caut avocat Ploiesti specializat pe Dreptul Famuliei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

caut avocat Ploiesti specializat pe Dreptul Famuliei

Buna ziua.
As dori sa imi recomandati cativa avocati competenti in Ploiesti sau imprejurimi specializati in Dreptul Familiei. Rugamintea ar fi ca persoanele respective sa fie intra-adevar specializati in acest domeniu pt ca am observat ca majoritatea domniilor lor nu au o anumita specializare ... pur si simplu accepta 99% din cazurile prezentate si sincer pana acum am schimbat 3 avocati pt ca s-a dovedit, in fiecare caz din pacate, ca datorita lipsei acestei specializari pot exista lacune in pregatirea profesionala a aparatorului, acest lucru dezavantajandu-ma major in cadrul procesului. Mentionez ca partea cu care ma aflu in litigiu are un avocat specializat in Dreptul Familiei.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:56, 23 Februarie 2010
puteti sa luati pe oricine din tara,si nu exista nici un av specializat pe dr.familiei(poate a avut mai multe procese pe dr familiei ,si chiar credeti ce va spune cealalta parte?) sau pe alt drept.Chiar si aici pe forum gasiti o mult de av.,nu cred ca va poate garanta cineva ca un anumit av e bun,ramane de vazut...in speta..
BUNA ZIUA
in mare parte colegii avocati sunt specializatii in mai multe domeii si le stapinesc destul de bine si accepta toate cazurile prezentate pentru ca sunt avocatii si stapinesc meseria pe care o fac printr/o pregatire continua,permanenta si asidua .Daca cautati un anume avocat care sa aiba numai cauza in dr fam cred ca o sa cautati mult si bine iar pe motivul ca ati schimbat pina la acest moment 3 av cred ca este o problema de mentalitate la dvs nici decum la aparator asa cum spuneti de lipsa de specializare ,fata de faptul ca partea cu care va judecati are un avocat specializat in dr fam ,impropriu spus cred ca a avut mai multe cauze pe minori si familie ,imi este greu sa cred ca are o cariera stralucita si fructuasa numai in minori si familie .
ok ,bafta la cautare
av daniela
Ok, o greseala din partea mea ca m-am referit la dreptul familiei ca la o specializare anume, vroiam sa spun ... un avocat care a avut majoritatea cauzelor pe minori si familie si mai mult decat atat si o rata ridicata de succes. Pe de alta parte referitor la "sunt avocatii si stapinesc meseria pe care o fac printr/o pregatire continua, permanenta si asidua", aici va pot contrazice si nu as fi singurul. Cum in toate domeniile exista si incompetenti ... din pacate asa este si aici doar ca in cazul de fata se deterioreaza iremediabil viata unei terte persoane si nu a celui care face greseala. Greseala avocatului este intotdeauna platita de client. Cat despre faptul ca as avea o problema de mentalitate vo pot spune decat ca nu am nimic de reprosat avocatilor ce isi fac meseria mai bine sau mai rau ci doar celor cu care am intrat direct in contact si pentru greselile carora platesc eu acum. O zi buna.
Domnule Buzea, de acord cu dv. cum ca sunt specializati, practic, tocmai prin preluarea unui numar mare de cauze de familie, prin participarea la cursuri etc.
Dar acesta nu este un forum de anunturi si de prins clienti si este foarte posibil sa fiti chiar indus in eroare de ofertele primite.

Mai indicat este sa cautati dv. avocatul respectiv decat sa va caute el pe dv. :) In mod clar ca, daca ati primi oferte, toate ar suna la fel de frumos: sunt super pe familiei, numai asta fac etc. si nu stiu cat de corect si real ar fi.
Dealtfel, asta pare ca ati cauta dv., pe cineva care sa va convinga ca el e bun si tare.
Pe de alta parte, este important ca un avocat si clientul sau sa vada lucrurile similar; degeaba o fi X avocat bun pe familiei, daca experienta lui de viata, cultura lui si a dv. difera ca de la cer la pamant.
Atunci experienta avocatului nu il ajuta deloc pe client.
Asa ca mai bine cautati dv. un avocat, vedeti cum vede el cauza dv. si decideti.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat de familie tantzi_t tantzi_t As vrea sa am un \\"avocat de familie\\" asa cum am un medic; cum trebuie sa aleg pentru a acoperi diferite situatii ? (vezi toată discuția)
Buna ziua rasa eugen rasa eugen CUM POT LUA LEGATURA CU UN AVOCAT EXPERT IN PARTAJ JUDICIAR.VA ROG FOARTE MULT. (vezi toată discuția)
Calomnie mamimanuma mamimanuma Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. In data de 9 iulie ac, am trimis un sms catre medicul de familie al fetitei rugand sa imi spuna cum sa o ... (vezi toată discuția)