avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... onorariul avocat penal
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

onorariul avocat penal

Cat este onorariul unui avocat penal
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:52, 28 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Feriti-va de avocatii penali:D cautati avocati penalisti sau specializati in penal.Succes
Onorariul avocatului depinde și de cum alege sa se judece inculpatul adică dacă pledează vinovat sau nevinovat.
În această privința exista cele mai semnificative diferențe pecuniare deoarece procesele în care se susține nevinovăția persoanei sunt mult mai complicate și pot fi și de lunga durata.
În rest,diferențe substanțiale nu cred ca exista dacă pledează vinovat.

La părți vătămate costul e mult mai redus de fel dar depinde și de durata procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat - proces penal 22alex 22alex Imi poate spune cineva care este onorariul unui avocat intr-un proces penal? Aproximativ. (vezi toată discuția)
Valoarea onorariului pentru o reabilitare judecatoreasca...? cristi.net cristi.net Intentionez sa demarez o actiune de reabilitare judecatoreasca. Evident, in acest scop am nevoie de serviciile unui avocat. Ma poate ajuta cineva cu o opinie ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare avocat xuser xuser Se retin cheltuielile de judecata pentru avocat in toate circumstante, si pt. toate faptele? Nu am observat pe portalul instantelor de judecata vreun onorariu ... (vezi toată discuția)