avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare masini fara taxa timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare masini fara taxa timbru

Buna
Am divortat si am convins de comun acord cu sotia sa dam masina fiicei.Poate ea sa o inmatriculeze masina fara sa plateasca taxa de mediu dupa partaj?Mentionez ca masina a fost inmatriculata pe mine in 2005 fara a fi achitata taxa,la vremea respectiva nu se platea aceasta taxa
Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 14:53, 15 Februarie 2014
CJUE tocmai a desfiintat legea privind taxa de mediu, respectiv orice taxa care ar fi echivalenta acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru mediu giusi giusi Buna Pe toate siteuri-le se discuta despre decizia CJUE privind timbrul de mediu,ba ca este ilegal,ba ca se dau banii inapoi,ba ca nu se mai ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu emilot66 emilot66 Curtea de Justiție a Uniunii Europene a emis pe 9 iunie 2016 o decizie prin care statul român este obligat să restituie și timbrul de mediu (TAXA AUTO IN ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)