avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... timbru mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

timbru mediu

Buna
Pe toate siteuri-le se discuta despre decizia CJUE privind timbrul de mediu,ba ca este ilegal,ba ca se dau banii inapoi,ba ca nu se mai plateste ,la noi cand intra in vigoare si care este modalitatea de a trece masina pe copil fara aceasta taxa ? Masina fiind inscrisa pe mine de pe vremea cand nu era taxa.Prin partaj eu chiar divortand de nevasta pe bune ,masina fiind dobandita in timpul casniciei si de comun acord vrem sa o dam copilului.As vrea un raspuns cu care sa ma pot prezenta in fata autoritatilor la inmatriculare.
C

Cu multumiri!
Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2014
giusi, utilizator
In acest moment taxa se plateste si o recuperati in instanta. Gasiti o alta modalitate, eventual un contract de folosinta... depinde ce anume urmariti, cati ani are copilul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masini fara taxa timbru giusi giusi Buna Am divortat si am convins de comun acord cu sotia sa dam masina fiicei.Poate ea sa o inmatriculeze masina fara sa plateasca taxa de mediu dupa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Marius2421 Marius2421 una ziua ! Am si eu un unchi dar este rezident un spania detine o masina din 2005 iar acum a achizitionat o alta masina . Cea din 2005 vrea sa o aduca in Ro ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu emilot66 emilot66 Curtea de Justiție a Uniunii Europene a emis pe 9 iunie 2016 o decizie prin care statul român este obligat să restituie și timbrul de mediu (TAXA AUTO IN ... (vezi toată discuția)