Buna ziua am intretinere 1500 ron restanta si am incheiat un contract de mediere intre presedintele blocului mediator si eu locator [chirias],un contract pe care sa il achit in 3 rate ,prima rata achitand deja .Pe data de 14 am fost sa achit cea de-a treia rata dar am avut surpriza sa aflu ca restanta totala a fost platita de propietarul casei.Spunetimi va rog ,in cazul in care acesta a achitat total intretinerea stiu ca contractul de mediere se incheie .Dar intrebarea este ,daca propietarul a venit fara sa anunte si a achitat intretinerea ,are vreun drept sa ma dea in judecata sau eu stiu alte pretentii,in momentul ce eu imi respectam contractul?si domnul presedinte al blocului mi-a dat adeverinta ca imi respectam contractul si acesta sa incheiat dat fiind ca propietarul, a platit restul sumei?
Proprietarul poate oricand sa solicite sa ii returnati banii platiti in locul dvs. la intretinere deoarece, functie de clauzele contractuale, fiind proprietar poate fi tras la raspundere in locul chiriasului.
Datorii la intretinere
macrita
Datorita unor probleme familiare am acumulat o datorie mare la intretinere.Acum, administratorul asociatiei a venit si mi-a spus ca trebuie sa merg la notariat ... (vezi toată discuția)