avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii telefonie fixa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii telefonie fixa

Buna ziua!
Cumnata mea se confrunta cu urmatoarea problema. In urma cu 4 ani a parasit domiciliul conjugal, a introdus intre timp divort. La domiciliul conjugal au ramas toate bunurile, inclusiv aparatura unei firme de telefonie fixa (antena, modem, decoder). Sotul nu a mai platit abonamentul, iar dupa 4 ani s-a prezentat la usa parintilor cumnatei mele o persoana care spune ca trebuie sa achite suma de 20 mil vechi reprezentatnt datorii catre firma de telefonie fixa. Abonamentul era pe numele cumnatei mele, iar cand persoana l-a contactat pe fostul sot, acesta i-a zis ca el nu are bani sa plateasca.Este legal ceea ce fac?
Cel mai recent răspuns: anycyk , utilizator 12:00, 15 Februarie 2014
De cand nu s-a mai platit acel abonament se stie ?
Cumnata e datoare , nu sotul acesteia. Pe ea o vor actiona in judecata, nu pe sot. Cand a plecat, trebuia sa rezilieze contractul sau sa il preia fostul sot.
Daca va fi actionata in instanta, sa invoce prescriptia, daca stiti ca nu a mai fost platit de cel putin 3 ani.
Nu a mai fost platit din 2010, cand a plecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu adrian68 adrian68 buna seara.sotia mea a vrut sa actioneze actiune de divort dar a plecat in strainatate.de cand a plecat se intereseaza cham greu de noi,nu ne trimite bani.am ... (vezi toată discuția)
Partaj mancipri mancipri am locuit cu tatal meu intr-un apartament proprietate r.i.a.l. timp de 30 de ani, tatal meu fiind titular de contract. cand m-am casatorit tata a trecut-o si ... (vezi toată discuția)