1. Fondul de penalitati si/sau fondul de reparatii poate fi folosit pentru schimbarea cutiilor postale?
2. Domiciliez intrun imobil (C.I. la aceasta adresa) si detin procura de administrare a imobilului. Pot sa solicit accesul la documentele asociatiei de proprietari cf. L 230/2007?
Multumesc mult!!! Am mai primit o scrisoare din partea presedintelui asociatiei prin care imi solicita sa depun la asociatie copii xerox dupa avizele, referatul tehnic de specialitate si taxa de proiect pentru centrala. Este dumnealui in masura sa imi solicite astfel de documente? Fiind ultimul apartament care a pus centrala termica in bloc, am taiat si aruncat tevile si caloriferul, in conditiile in care blocul era deconectat de la reteaua CET iar toti ceilalti proprietari aveau centrala si la fel au procedat cu tevile(proprietate comuna). Ce institutie este abilitata sa ma amendeze in aceasta situatie?
Pentru faptul ca as. de prop. functioneaza cu un administrator necalificat si fara atestat, este de vina com. executiv care-si poate lua "papara" de la primarie, insa dvs. nu puteti cere sa vi se restituie toti banii incasati pentru munca ilegala...
Apoi, nu administratorul este de vina ca in nicio AG nu a prezentat situatia fondurilor si un BVC aprobat in AG. Aceasta activitate este atributul com. ex. si al com. de cenzori.
In legatura cu documentele solicitate de catre conducerea as. prop. s-ar putea sa aiba dreptate, in masura in care in AG s-a hotarat acest lucru. In acest caz, la as. prop. trebuie sa existe o situatie cu toti proprietarii care si-au montat CT si au depus acest dosar... Eu cred ca este o amenintare facuta sa va mai "inchida gura".
Ploua din tavan
Mihaela_B2
locuiesc in Bloc si deasupra apartamentului meu e o terasa care n-a fost refacuta de 20 de ani de zile si care acum e strapunsa. Am cerut in scris refacerea ... (vezi toată discuția)