avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedintele de asociatie semneaza fara procura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedintele de asociatie semneaza fara procura

Presedintele de asociatie, care este de altfel si administrator semneaza procesul verbal al Adunarii Generale in numele altor persoane fara imputernicire valabila(expirata).
Cel mai recent răspuns: gerhardt , utilizator 01:49, 23 Decembrie 2020
sa inteleg ca asociatia are obligatia de a inregistra cererea mea cu acordarea unui nr de inregistrare?
De ce in doua exemplare ? Unde stau exemplarele ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine semneaza procesul verbal la adunarea generala? severinvlad severinvlad Am intalnit doua situatii diferite cu privire la semnarea procesului verbal al Adunarii Generale: intr-un caz procesul verbal era semnat de toti proprietarii ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constituire comitet executiv SimonaBardea SimonaBardea Bune seara! Am constituit adunarea generala si peste jumatate din locatari au votat cu noul comitet executiv al asociatiei, dar in momentul cand ne-am ... (vezi toată discuția)
Cine reprezinta in instanta asociatia de proprietari daca nu exista presedinte dragos45 dragos45 Asociatia de Proprietari este data in judecata de 5 dintre membrii ei...Momentan Asoc de Proprietari nu are presedinte, nici vicepresedinte... AP Nr.x este ... (vezi toată discuția)