Buna ziua.
As dori sa imi montez repartitoare de cladura pe caloriferele din casa, fiind bransata la RADET. Insa nu gasesc pe nicaieri vreun cost sau vreo procedura. In speta, am citit numai pareri proaste despre acest lucru. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi, va rog?#-o
Aspectul ca doriti dv sa montati repartitoare de cost ,este o situatie distincta fata de interesul concret de luare in calculul cotelor de intretinere a indexului individual consum
Calcularea cotelor individuale caldura se realizeaza numai dupa ce 80% dintre proprietari isi dau acordul instalarii de astfel de dispozitive
Parerile referitoare la eficienta acestora sunt impartite ,fiecare proprietar ridicand suspiciuni atat in lipsa cat si in cazul existentei repartitoarelor de cost
Contravaloare instalare repartitoare de cost este conditionata de modelul repartitorului,
existand repartitoare simple si repartitoare cu citire prin unde radio
Pretul de instalare este conditionat si de pretentiile instalatorului
Nu se pot monta repartitoare doar la dumneavoastra in apartament, asa cum s-a spus mai sus trebuie sa fie de acord cu montarea 80% din proprietari, dar daca optati pentru repartitoare si lasati gazul "la liber" atunci nu ati facut nimic, toata lumea va inchide robinetii termostatati si vor folosi aragazul (de, nu o sa stea cineva in frig, iar cei care stau acasa tot timpul o sa "arda gazul de pomana" si atunci sa vedeti "economie"), asta in cazul in care nu le scot dupa calorifere si le tin in frigider sau pe balcon, si consuma fara repartitoare. Noi am avut si am renuntat si erau citite radio, altfel sunt unii care le citesc NU.
Mai bine gasiti un vecin care sa opreasca cateva ore vanele din subsol cand este mai cald, si faceti economie.
Debransare radet
damxie
Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)