avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanta presedintiala

buna tuturor..
ma numaesc constantin madalin am 25 de ani si sunt muncitor la o fabrica
in urma cu 3 ani aprox am avut o relatie de concubinaj din care a rezultat minorul adelin. precizez ca dupa un an de relatie neam despartit si minorul a ramas la mine si la actuala concubina cu care mai am un copil. in urma cu un an fosta concubina a inaintat un proces pentru custodia si domiciliul minorului care a si castigat. timp de mai bine de un an mama copilului nu la cautat si nu a avut interese asupra mediului de viata al acestuia. copilul nu o mai recunoaste si ii spune mama actualei concubine deoarece ea sa ocupat de cresterea si educare lui impreuna cu mine. acum sunt obligat prin hotarare judecatoreasca si execturare silita de a ii da copilul. imi este tare teama de soarta copilului deoarece fosta concubina nu mai prezinta venituri sta cu chirie si mai mult are in in grija un copil pe care la nascut acum 3 luni. mai mult de atat copilul va fi rupt de orice relatie cu mine si cu actuala concubina dupa amenintarile facute de ea. consider ca ii va fi schimbat radical modul de viata deoarece este invatat cu noi si va plange dupa mine si actuala mama care la crescut exemplar. intrebarea mea este daca am vreo sansa la reincredintare minor si mai mult de atat la ordonanta prezidentiala. sunt foarte disperat si in acelasi timp plang in fiecare zi deoarece voi simti lipsa copilului meu iar el va simti lipsa noastra mai ales al mamei actuale dupa care cunoaste el.

va multumesc din suflet pentru raspunsuri
Nu veti putea pe cale de ordonanta presedintiala sa contracarati efectele unei hotarari definitive- executorii. Daca in judecarea cailor de atac, ati invederat toate aceste aspecte, iar instanta a dispus contrar vointei Dvs, deocamdata va trebui sa va conformati titlului executoriu.
Mai aveti cale de atac?
Nu va pot spune daca sunt sanse, caci erau pana acum sanse mici sa ajungeti aici si totusi... s-a ajuns.
Nu inteleg ce probe ati administrat si, prin urmare, nu inteleg ce probe aveti sa rasturnati situatia de acum. Ati avut avocat? Ar trebui sa contactati unul repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor alinavor alinavor tatal se lupta cu mama minorului in instanta pentru a primi incredintarea copilului.Ce sanse are sa castige procesul daca am niste convorbiri pe yahoo ... (vezi toată discuția)
Custodie minor davidutu davidutu In urma unei relatii de concubinaj am un fiu in varsta de 4 ani , copilul este recunoscut de tatal sau . Tatal a plecat in Italia pe cand copilul avea 7 luni ... (vezi toată discuția)
In ce masura poate influenta instanta? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 In ce masura poate influenta instanta,audierea minorului de 11 ani,intr-un proces de reincredintare?Va multumesc. (vezi toată discuția)