avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua,sunt in indemnizatie de crestere si am ales sa stau acasa 2 ani;copilul in prezent are 1 an si 5 luni si as dori sa ma intorc la servici mai repede .Sefii mei nu cred k ma mai primesc inapoi si as vrea sa merg in alta parte la munca;pot sa-mi fac lichidarea la ei si sa ma angajez in alta parte fara sa pierd stimulentu de insertie?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ursu mihaela , utilizator 00:01, 17 Februarie 2014
1. Stimulentul de insertie il primiti din momentul in care aveti venituri din salarii si pana implineste copilul 2 ani

2. Venitul din salarii poate fi obtinut de la oricare angajator.

3. Puteti sa va angajati mai intai la celalalt angajator, sa incepeti sa primiti stimulentul de insertie si apoi ca rezolvati problema si cu l;ichidarea la primul angajator.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea tatalui de a sta in concediu de crestere copil olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Am citit legea care prevede obligativitatea tatalui de a sta in concediul de crestere copil timp de o luna si nu am inteles mare lucru. Ce se ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie vs luna tatalui Natalia Balazs Natalia Balazs Eu momentan sunt in CCC si doresc sa ma intorc la servici cu 60 de zile inainte ca fiul meu sa implineasca 2 ani. Cand ma intorc eu la servici, tatal va sta ... (vezi toată discuția)
Ccc Monica21 Monica21 Urmeaza sa nasc luna aceasta si sunt detasata de aproape 2 ani la o institutie. As vrea sa ma intorc cat mai repede la munca insa societatea la care sunt ... (vezi toată discuția)