avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzarea unui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzarea unui teren

Buna seara, am o problema. Tatal meu are pamant, iar noi suntem 4 frati. Actele la acest pamant sunt pe numele lui tatal meu dar sunt la unul dintre frati mei. Cumnatul tatalui meu ( sotul matusei mele) vrea acel pamant. Tatal meu poate sa vanda pamantul lui fara actele de proprietate? Declarand ca au fost pierdute sau in alt mod? Sau poate sa al vanda fara acordul nostru ca ai suntem copii?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 21:31, 16 Februarie 2014
Tatal dumneavoastra poate vinde orice bun imobiliar (teren, casa) fara consimtamantul copiilor. In privinta actelor se pot lua oricand duplicate de la forurile emitente sau Camera Notarilor, Noatriat, judecatorie, OCPi etc. Tatal dvs. poate notifica pe fratele care tine abuziv actele de proprietate, pentru a i le elibera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar un teren extravilan dar, proprietaru terenului a perdut titlu de proprietate . parlac parlac Am un teren extravilan ,un vecin cu terenu meu vrea sa vanda bucata lui de teren .Vreau sal cumpar eu ,dar problema este ca el a pierdut titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde un teren daca titlul de proprietete este pierdut? maria0908 maria0908 buna,as avea nevoie urgent de un raspuns....tatal meu este bolnav de cancer si este paralizat la pat...el are un teren si ar vrea sa il vanda fara stirea ... (vezi toată discuția)
Anulare tp in mof de o terta persoana ClaudePH ClaudePH Buna ziua! Pe scurt: sotia mea este speriata de fratele ei pe motiv ca i-a anulat dreptul de proprietate dobandit prin testament semnat, parafat si ... (vezi toată discuția)