Buna seara!In 2007 am divortat in Romania fiind casatorit cu ciprioata,curtea romaneasca mi-a stabilit o pensie de 160 de euro,pe care eu am platit-o pana in momentul actual.Fosta sotie m-a dat in judecata in 2008 pentru pensie alimentara in Cipru,stabilindu-mi o pensie de 222 de euro,eu nu am luat la cunostinta atunci ca drept dovada am platit 160 de euro mereu. in luna ianuarie a acestui an am primit aceasta citatie referitoare la pensia ce mi s-a stabilit in Cipru,la scurt timp am primit alta citatie de la avocatul fostei sotii cum ca as avea sa ii platesc 10513 euro ca dreot dovada ca eu nu i-am platit pensie niciodata.Vreau sa specific ca ciprioata nu a precizat niciodata ca eu i-am platit 160 euro.Acum exista doua judecati.VA RAG SA IMI SPUNETI CARE AR FI PROCEDURA DE EXECUTARE ACUM?EXISTA O LEGE EUROPEANA DE RECUNOASTERE A JUDECATILOR DINTR-UN STAT IN ALTUL.?????????#-oCARE AR FI EXACT PROCEDURA?
#-o
Puteti face contestatie la executare daca se va incerca executarea dvs silita, o data ca nu ati fost citat legal pt procesul din Cipru si apoi ca ati achitat mare parte din suma.
buna ziua ! pot scoate dovezi de la banca ca am platit 160 de euro lunar,eu acum sunt in Cipru,m-am prezentat la primul proces in care am specificat ca mai este o hotarare judecatoreasca luata de Romania,si ne-au dat amanare o luna de zile,eu acum o sa merg cu dovezi cum ca am hotararea judecatoreasca din Romania si cu chitantele,m-ar interesa daca eu aduc la curte aceste dovezi ce se intampla mai exact.:(( sincer am nevoie de pareri avocatul de aici nu prea e explicit!
Ce se va intampla la un proces in Cipru, v-ar fi util daca ati intreba un avocat acolo, desi nici acela nu are de unde sa stie ce se va intampla, insa va poate da explicatii cu privire la posibilitati.