avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala

Buna ziua,
am urmatoarele intrebari:
- care sunt pasii pentru a infiinta o intreprindere individuala?
- o intreprindere individuala poate avea angajati?
- ce avize sunt necesare pentru a putea functiona o spalatorie auo?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:24, 17 Februarie 2014
Da, puteti avea si angajati cu contract de munca.
Cel mai important e sa obtineti autorizatia de mediu.
Pentru a va infiinta ca intreprindere individuala la registrul comertului, descarcati de la aceasta adresa informatiile necesare [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - infiintare criss2112 criss2112 Ce trebuie sa fac si unde trebuie sa ma adresez pt a ma infiinta ca PFA in conditiile in care vreau sa-mi desfasor activitatea de crestere pasari si desfacere ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - magazin mixt: autorizatii necesare? gabi 27 gabi 27 Imi deschid o intreprindere indiv. pt un magazin mixt;de ce autorizatii si avize am nevoie?:-/ (vezi toată discuția)
Conditii pentru infiintarea unui magazin naturist PopaAlexandra PopaAlexandra buna ziua! doresc sa aflu ce conditii, autorizatii, avize trebuiesc indeplinite pentru infiintarea unui magazin naturist? sunt similare cu cele pentru ... (vezi toată discuția)