avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cetatean strain poate inmatricula masina?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cetatean strain poate inmatricula masina?

Sunt cetatean german si stau cateva luni in romania. Pot sami cumpar o masina in RO si sa primesc numerele normale sau pot sa primesc numai numerele rosu?
Ma refer ca nu am domiciliu in RO. Sau trebuie sami fac domiciliu intai in RO?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Paul2626 , utilizator 21:12, 19 Februarie 2014
Puteti inmatricula autot. in Ro dar aveti nevoie de resedinta in Ro.
Daca masina a avut de 3 ori nr rosii, pot sa mai primesc nr rosi ca sa o duc in germania, sau numai pot pleca cu ea?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport raduaw raduaw daca numai am buletin de romania si doar pasaport cu domiciliul in germania (temporar valabil 1 an zile) pot sa inmatriculez o masina cumparata din Germania si ... (vezi toată discuția)
Certificat atestare fiscala. c3zar c3zar Buna ziua . Am cumparat o masina cu numere de germania ( cele valabile 1 luna ) , din tara , de la un targ auto . Am nevoie de certificat fiscal de la cel ce a ... (vezi toată discuția)
Care sunt actele necesare pentru a trece vama cu o masina neinmatriculata in romania, masina al carui proprietar o sa fiu? biu45 biu45 Buna ziua, momentan traiesc in Franta si as vrea sa achizitionez o masina adusa din strainatate si neinmatriculata din Romania, pe care mai tarziu sa o ... (vezi toată discuția)