avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PFA care nu mai reinnoieste codul CAEN pana la 25 ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PFA care nu mai reinnoieste codul CAEN pana la 25 aprilie 2009

Buna seara.Sunt o pfa care mi-am scos codul caen in 2006.Am inteles ca daca nu-l reinnoiesc pana la 25 aprilie 2009 pfa -ul se inchide automat.Statul mai poate cere achitarea retroactiva a obligatiilor la buget unei pfa inchise? Ma refer la eventualele obligatii de plata stabilite pe baza declaratiei 200 privind impozitul pe venitul global care se depune pana la 15 mai 2009.Multumesc.
nu avem cunostiinta de existenta unei astfel de reglementari pentru acea data, dar daca ea exista in aceasta forma, bineinteles ca statul va cere achitarea retroactiva a obligatiilor la buget...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa care nu mai reinnoieste codul caen pana la 25 aprilie 2009 MISKA5 MISKA5 Buna seara.Sunt o pfa cu cod caen donbandit in 2006.Daca nu imi preschimb codul caen pana la 25 aprilie 2009 am inteles ca pfa se inchide automat.Statul poate ... (vezi toată discuția)
Transformare micro in p.f.a.-pasi de urmat nucu$ nucu$ Consider ca aceasta discutie, este de actualitate si ar fi de ajutor multor participanti la forum, bulversati de impozitul forfetar.Macar pana la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Scoatere posturi la concurs-bugetari mariateodoru mariateodoru imi poate cineva spune care este procedura scoaterii posturilor la concurs pentru institutiile bugetare. adica : daca este legal pina la 31 dec. a.c. care sunt ... (vezi toată discuția)