avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuzul de a ocupa o functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuzul de a ocupa o functie

Lucrez intr-un spital ca asistent medical.
Am inteles ca se intentioneaza numirea mea pe functia de asistent-sef, functie pe care, din motive personale,nu doresc sa o ocup.
Pot refuza aceasta functie fara a avea consecinte?
Cel mai recent răspuns: dumifilote , utilizator 14:01, 17 Februarie 2014
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contarct de munca pe perioada determinata Pineto Pineto Sunt angajata la o firma din 15 decembrie 2014 pe o perioada determinata de 3 luni. La 15 martie mi s-a prelungit contractul de munca pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Cerere de lichidare respinsa de angajator dorinahd dorinahd Buna ziua.Am incheiat un contract de prestari servicii cu o Firma din Germania la care am un angajat detasat pe 1 AN de zile .Am la contractul de munca act ... (vezi toată discuția)
Este posibila obligarea angajatului la mentinerea locului de munca? suciugeorgeta suciugeorgeta exiata cumva posibilitatea de a face in asa fel ca un salariat dupa ce este invatat ce sa faca....este vorba de vanzatoare, sa nu mai renunte la locul de ... (vezi toată discuția)