avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Depunere declaratia 392
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Depunere declaratia 392

daca o intreprindere individuala a intrat in insolventa anul trecut in iunie, iar in septembrie tribunalul a confirmat falimentul , a fost radiata de la registrul comertului , mai trebuie sa depuna declaratia 392 b, ( nu a fost platitoare de tva); mentionez ca ea a functionat pana in martie 2013.

Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 17:42, 17 Februarie 2014
Daca I.I.a fost radiata din Registrul Comertului,inseamna ca nu mai detine certificatul de inregistrare ce contine si codul unic de inregistrare. Deci,fara un cod valabil nu puteti sa mai depuneti D 392.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 pfa radiat nikycris nikycris Un PFA inregistrat ca neplatitor de TVA si radiat in 2010 mai trebuie sa depuna declaratia 392 b ? multumesc! (vezi toată discuția)
Ce declaratii trebuie depuse la financiar si pana cand? toc_shrek toc_shrek Buna ziua. Am o intreprindere individuala deschisa in ianuarie 2011(cod CAEN 4781 Comert cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si produselor din ... (vezi toată discuția)
Registre si impozite ii pintea_adela pintea_adela Buna ziua. Am infiintat un II (intreprindere individuala) in anul 2014. Va rog sa imi spuneti care sunt registrele care trebuie completate, care sunt ... (vezi toată discuția)