avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bani returnati catre firma
Discuție deschisă în Executare silită

Bani returnati catre firma

Buna ziua, m-am angajat la o firma acum cateva luni, eu platesc o pensie alimentara! Pe cartea de munca am salariul minim pe economie! Primeam salariul in mana dar mai mult decat era pe cartea de munca! Acum administratorul mi-a spus ca trebuie sa restitui bani catre firma pt ca din banii intelesi trebuia sa platesc pensie alimentara si ca pana acum firma a platit de la ea! E normal asa ceva? Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:58, 17 Februarie 2014
Salariul dvs e de 1500 ca asa v-ati inteles chiar daca in contract aveti minim pe economie. Din astia 1500 dvs trebuie sa va platiti pensia ca nu e treaba patronului. E drept ca el a gresit dandu-va 1500 fara sa isi aduca aminte ca a platit si pensia.
Asa ca ori v-ati inteles ca salariul sa va fie in realitate vreo 1700, ori 1500 insa oricum ar fi, dvs din banii astia platiti pensia.
Mai departe, ori va intelegeti amiabil fie sa ii dati banii inapoi, fie sa va retina mai mult la salariu.. fie va va plati cum sunttei in contract cu minim pe economie ca nu aveti ce-i face decat sa plecati de la el si nu va avea ce sa va faca :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara elli20 elli20 Am inteles ca pensia alimentara se calculeaza 25% din salariul sotului.Insa daca el nu lucreaza cat o sa primeasca copilul meu? Daca nu lucreaza cu carte de ... (vezi toată discuția)
O întrebare despre poprire dacă se plătește și pensie de întreținere exu exu Buna ziua am o intrebare am o pensie alimentare de 250 de lei pe care ii dau din mana si mia venit proprire pe salar de la un vechi credit neplatit cum se ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara giangy giangy Intr-o sentința civilă în care se specifica reducerea pensiei de întreținere în urma nașterii unui alt copil cu soția actuala \'\' de la cota 1/4 la ... (vezi toată discuția)