avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intrare in posesie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intrare in posesie

O sa incerc sa fiu succint:
Am adjudecat la licitatie un imobil executat silit, am obtinut extrasul cf pe numele meu si am facut o cerere de evacuare(catre executorul judecatoresc) a vechiului proprietar. Care este procedura in continuare, ce ar trebui sa fac pentru a intra in posesia imobilului?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: vladoooo , utilizator 21:38, 17 Februarie 2014
In cazul in care v-ati adresat executorului, acesta urmeaza sa faca pasii necesari pentru intrarea imobilului in posesia dvoastra.
da, cred ca ai dreptate dar am extrasul cf de 50 de zile si de peste 0 luna am facut cererea de evacuare, vroiam sa stiu daca e normal sa dureze atat si mai vroiam sa stiu pasii urmatori pana la intrarea in posesie propriu zisa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare dupa adjudecare in executare silita papacico papacico buna seara, am castigat o licitatie de executare silita a unui bun imobiliar. Poate cineva sa-mi precizeze care sunt pasii urmatori care trebuie facuti pentru ... (vezi toată discuția)
Evacuarea imobilului adjudecat! Davrox Davrox Am participal la o licitatie a unui apartament si am fost declarat adudecatar. Am depus banii si am primit actul de adjudecare. Acum va trebui sa recurg la ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat de la executor - surpriza cu sechestru procuratura AlinCornea AlinCornea Ajutati-ma va rog , Povestea mea. Am cumparat in anul 2010 un apartament la licitatie executor , apartament care era ipotecat la banca in 2006 - ( am uitat ... (vezi toată discuția)