avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare dupa adjudecare in executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare dupa adjudecare in executare silita

buna seara,
am castigat o licitatie de executare silita a unui bun imobiliar. Poate cineva sa-mi precizeze care sunt pasii urmatori care trebuie facuti pentru a evacua vechiul proprietar si a intra in posesia fizica a bunului respectiv?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:53, 29 Aprilie 2013
Vechiul proprietar concret a detinut si calitatea de debitor de vreme ce bunul imobil a facut obiectul unei executari silite
Pentru evacuarea acestuia trebuie sa va adresati instantei de judecata cu actiune in evacuare, in contradictoriu cu acesta.
Dupa ce hotararea judecatoreasca prin care se dispune evacuarea debitorului ramane definitiva si irevocabila, va adresati executorului judecatoresc pentru evacuarea efectiva a celui care staruie sa locuiasca in bunul imobil adjudecat de dvs


Trebuie sa va adresati unui executor cu o cerere de predare silita imobil. Acesta va cere incuviintarea instantei si-i va evacua pe fostii proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot evacua un imobil adjudecat la licitatie si cu politia? flash2000srl flash2000srl Am adjudecat un imobil prin licitatie publica de la un executor.Acesta a incheiat deja procesul de executare ,inainte de face evacuarea.Spune acum ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Autorizare patrundere executor yamada yamada In urma unei licitatii imobiliare, adjudecatarul apartamentului castigat la licitatie cere incuviintarea executarii silite. Pe portalul justitiei vad ca s-a ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesia unui apartament cumparat la licitatie popra popra Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Recent am cumparat un apartament scos la licitatie publica in urma unei executari silite, maine ... (vezi toată discuția)