avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general expirare valabilitate firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

expirare valabilitate firma

Buna ziua, in cazul unei firme careia i-a expirat perioada de valabilitate (a fost constituita pe 10 ani)...ce se face dupa aceasta perioada? Este considerata inchisa? Mai are obligatia de a depune sit anuale, tirmestriale etc la Administratie?
Mai plateste impozit forfetar? Tr facut ceva la Administratie ca cei de la ONRC stiu, de fapt ei m-au avertizat cand am vrut sa fac recodificarea CAEN. Nota: firma are CA pe 2008=0
Mii de multumiri!
Cel mai recent răspuns: zdb , utilizator 08:59, 22 Aprilie 2009
Toate obligatiile catre Administratia Financiara (taxe, impozite, declaratii si situatii financiare) raman valabile pana ce firma se radiaza. Registrul Comertului va poate implica intr-un proces prin care firma va fi declarata ca intra in lichidare, asta nu inseamna radiere.
Radierea se face tot la ONRC, asa-i?
Am inteles ca tr facuta o situatie financiara de lichidare...asta inseamna un bilant pe 0? Unde il depun: la Administratie sau la ONRC?
Aveti idee cam cat dureaza procedura asta ca sa stiu cat impozit forfetar va tr sa platesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna.tot nu sint lamurit... am suspendat activitatea firmei,(magazin),si nu mai doresc sa mai investesc ptr radiere... si nici nu pot, ca la anul plec in ... (vezi toată discuția)
Desfiintare srl cu doi asociati fervus fervus Buna ziua! Sunt unul dintre asociatii unui SRL - cu doi asociati. Firma nu a mai avut nici un fel de activitate de aproximativ 3 ani, fara sa fi fost facut ... (vezi toată discuția)