Buna ziua, in cazul unei firme careia i-a expirat perioada de valabilitate (a fost constituita pe 10 ani)...ce se face dupa aceasta perioada? Este considerata inchisa? Mai are obligatia de a depune sit anuale, tirmestriale etc la Administratie?
Mai plateste impozit forfetar? Tr facut ceva la Administratie ca cei de la ONRC stiu, de fapt ei m-au avertizat cand am vrut sa fac recodificarea CAEN. Nota: firma are CA pe 2008=0
Mii de multumiri!
Toate obligatiile catre Administratia Financiara (taxe, impozite, declaratii si situatii financiare) raman valabile pana ce firma se radiaza. Registrul Comertului va poate implica intr-un proces prin care firma va fi declarata ca intra in lichidare, asta nu inseamna radiere.
Radierea se face tot la ONRC, asa-i?
Am inteles ca tr facuta o situatie financiara de lichidare...asta inseamna un bilant pe 0? Unde il depun: la Administratie sau la ONRC?
Aveti idee cam cat dureaza procedura asta ca sa stiu cat impozit forfetar va tr sa platesc?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Dizolvare societate
alin_bv
Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Radiere firma
bandi2
buna.tot nu sint lamurit... am suspendat activitatea firmei,(magazin),si nu mai doresc sa mai investesc ptr radiere... si nici nu pot, ca la anul plec in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.