avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract pe perioada determinata

daca am 3 contracte semnate cu o institutie consecutiv ,mai am dreptul si la al 4 contract?(toate 3 au fost pe o perioada de 1 an fiecare)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 17 Februarie 2014
Legea prevede ca se pot incheia cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata succesive.

Nu se prevede ca se inampla in situatia in care se incheie si al patrulea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 82 din codul muncii AphisG AphisG Buna ziua, Cred ca multe persoane care intra in contact cu acest articol fac confuzie intre contract si prelungire a contractului, eu fiind una din aceste ... (vezi toată discuția)
Este legal? peugen peugen Buna ziua, Sunt angajata la Asistenta sociala a jud. Hd. lucrand la un camin de batrani ca bucatareasa.Problema care o ridic eu este ca lucrez in acelasi ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu perioada determinata danizale danizale Buna ziua! Sunt angajata intr-o institutie de stat din 2003, cu contract de munca pe o perioada determinata (in locul unor colege aflate in concediu crestere ... (vezi toată discuția)