avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... schita topografica falsificata. Ce fac?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

schita topografica falsificata. Ce fac?

detin un teren ultracentral intr-o resedinta de judet. Intimplator am descoperit ca mi s-a falsificat schita topografica in asa fel incit dupa noua schita, numerele topografice a terenului meu sunt amplasate sub cladiri de interes public. Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters87210 , utilizator 01:04, 1 Mai 2009
Cine si cand a falsificat-o? Sau ati observat neconcordanta schitei cu sit. din planul cadastral?
In acest din urma caz, chemati in judecata pt. anulare partiala/modificare titlu de proprietate, : Primaria emitenta/primar, OCPI jud.
cine? Exact cei interesati.
Sunteti prea laconic!Cand ati primit titlul,pe spate sunt trecute vecinatatile corect?(conf. schita atasata)
Ati cerut o fisa cadastrala informativa de la OCPI ?
Hmm, v-as recomanda sa solicitati copii certificate dupa: schita parcelara si planul de amplasament din dosarul care a stat la baza incheierii de admitere a intabularii din ARHIVA OCPI, iar apoi mergeti la serviciul IT si solicitati un plan de amplasament din baza de date electronica actuala a OCPI. Daca cele doua nu coincid...
Da, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titluri de proprietate eliberate gresit de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)
Termen plan parcelar in lucru la ocpi adob2002 adob2002 Bună ziua, Este prevăzut în lege vreun termen în care OCPI trebuie să lucreze planurile parcelare depuse de Primării? OCPI Ilfov refuză să îmi ... (vezi toată discuția)
Situatie cadastrala complicata - greseala primarie, suprapunere cu drum si conducta de apa cpx cpx Buna seara, Doresc sa achizitionez o parte a unui teren (aprox 20*40m) ce are in vecinatatea stanga drum pietruit (pamant batatorit) pe toata lungimea lui, ... (vezi toată discuția)